De Maragataria keuken

De Hospederia Guts Muths serveert typische streekgerechten, gebruik makend van verse producten uit de directe omgeving zoals het Cocido Maragato een slachtschotel evenals, konijn met kaneel en gestoofde kip
Het restaurantje is  de weekends geopend  en gedurende de rest van de het jaar alleen voor diegenen die gereserveerd hebben en de logerende gasten.
De comedor, een ruime zaal, was de oude rookkeuken waar vroeger de inwoners de worsten rookten en het brood bakten, de oude 200 jarige lemen bakoven bestaat nog steeds
Als u een speciaal etentje of diner in een idyllische plek wilt vieren schroom dan niet om een tafel te reserveren, we hebben speciale tarieven voor groepen.
El Cocide Maragato
Dit is de meest traditionele schotel van Astorga en de streek la Maragteria de basis ingrediënten zijn minstens 7 vleessoorten. kool en kekkers. Het opmerkelijke van dit complete menu is dat dit andersom gegeten wordt eerst het vlees, dan de groenten en uiteindelijk de soep om te eindigen met het dessert natillas huisgemaakte vla.
Het is een gerecht wat uren op het vuur staat  waar het vlees het eerst gekookt wordt om een sterke bouillon te trekken voor de soep. Daarna worden de kekkers toegevoegd de groenten worden apart gekookt.
Tegenwoordig kan deze schotel uit  12 vleessoorten bestaan.
Chorizo, oor , snoet. spek, bacon en schouderham van varken, kip, rib en kuits vlees van koe………….
De beste kekkers zijn de Pico Pardal soort van de dorpen Valdeviejas, Quintanilla de Somoza y Piedralba de San Cristobal ze zijn klein en smelten als boter in de mond. Ze worden gegeten na het vlees en worden droog geserveerd in een aparte schaal naast de aardappelen en de kool. Als laatste de vermicelli soep gemaakt van de bouillon van het vlees en de kekkers .

De Hospederia Guts Muths serveert typische streekgerechten, gebruik makend van verse producten uit de directe omgeving zoals het Cocido Maragato, een slachtschotel evenals, konijn met kaneel en gestoofde kip.

El Cocide Maragato

Dit is de meest traditionele schotel van Astorga en de streek la Maragteria. De basis ingrediënten zijn minstens 7 vleessoorten, kool en kikkererwten. Het opmerkelijke van dit complete menu is dat dit andersom gegeten wordt, eerst het vlees, dan de groenten en uiteindelijk de soep om te eindigen met het dessert natillas huisgemaakte vla.

Het is een gerecht wat uren op het vuur staat, waar het vlees het eerst gekookt wordt om een sterke bouillon te trekken voor de soep. Daarna worden de kikkererwten toegevoegd, de groenten worden apart gekookt.Tegenwoordig kan deze schotel uit 12 vleessoorten bestaan. Chorizo, oor , snoet. spek, bacon en schouderham van varken, kip, rib en kuits vlees van koe………….

De beste kekkers zijn de Pico Pardal soort van de dorpen Valdeviejas, Quintanilla de Somoza y Piedralba de San Cristobal ze zijn klein en smelten als boter in de mond. Ze worden gegeten na het vlees en worden droog geserveerd in een aparte schaal naast de aardappelen en de kool. Als laatste de vermicelli soep gemaakt van de bouillon van het vlees en de kekkers .

Volg ons!

Reserveren

Meer informatie of direct reser- veren neem contact met ons op

(987) 691 123

Ook grote groepen, trouwerijen en evenementen mogelijk.

Klik hier voor online reserveren.