Hospederia Guts Muths

Hospedería Guts Muths is een rustiek, klein en intiemplattelandshotel in Santiago Millas. Een ideale plek voor langer verblijf of voor een korter verblijf als u doortrekt naar het Zuiden van Spanje of Portugal. Het met liefde gerestaureerde rustieke herenhuis dateert uit 1752. Het is omgeven door grote tuin en biedt een schilderachtig uitzicht op de omringende natuur. De hospederia (bed en breakfast) heeft zes ruime kamers met elk hun eigen stijl en inrichting. Er is een gemeenschappelijke woonkamer met open haard, een restaurant en een rustieke binnentuin waar u als gast gebruik van kunt maken. 

De eigenaren zijn van Nederlandse en Spaanse afkomst en spreken goed Nederlands, maar ook Spaans, Duits, Engels en Frans. Zij helpen u graag met toeristische informatie over de omgeving. 

Het is een oase van rust waar het goed toeven is wanneer u houdt van de rust van de regio Maragataria. Het is ook een bekende pleiterplaats voor reizigers die de St Jacobsroute lopen of fietsen. Vanuit Astoga halen en brengen wij op verzoek.
De Guts Muths heeft een gemeenschappelijke woonkamer met open haard en een karakteristieke binnenplaats waar culturele evenementen worden gehouden. Het meertalige personeel bij de receptie helpt u graag met toeristische informatie over de omgeving.
Het restaurant serveert traditionele gerechten, bereid met lokale producten. Het ontbijt bestaat uit zelfgemaakte cake en jam, toast, koffie of thee en vers fruit. Er is roomservice aanwezig.
U kunt er gratis parkeren. Astorga ligt op 10 km afstand en het centrum van Santiago Millas ligt op minder dan 10 minuten met de auto.

Kamers worden verhuurd inclusief ontbijt. In de gezellige ontbijtkeuken serveren we toast, zelfgemaakte cake en jam, koffie of thee en vers fruit. Er is roomservice aanwezig. Het restaurant serveert traditionele gerechten, bereid met lokale producten.

U kunt er gratis parkeren. Astorga ligt op 10 km afstand en het centrum van Santiago Millas ligt op minder dan 10 minuten met de auto.

Volg ons!

Reserveren

Meer informatie of direct reser- veren neem contact met ons op

(987) 691 123

Ook grote groepen, trouwerijen en evenementen mogelijk.

Klik hier voor online reserveren.