About us

Sjoerd Hers and Pasita Martinez started the Hospederia in 1994. They opend the small bed and breakfast 'with charm' named Hospederia Guts Muths on the Spanish countyside in the northwest of Spain. They were pioneers of the rural and cultural tourism in the northwest of Spain. They give their guests a warm welcome and can give them a lot of information about the area.

Sjoerd Hers comes orginally from Holland and lives in Spain since 1987. Pacita Martinez is Spanish and comes from the northwest of Spain.

 

Over ons
Wij, Sjoerd Hers (geboren in Holland) en Pasita Martinez  startten de Hospedria in 1994. Na 7 jaar een appartementencomplex op Mallorca gerund te hebben kregen ze j de kans om hun droom in het toerisme te verwezenlijken. Ze opende namelijk een eigen klein hotelletje 'with charm', genaamd 'Hospederia Guts Muths' op het Spaanse platteland in het Noordwesten van Spanje. Dit was op dat moment een achterstandsgebied zonder industrie en met een zeer hoge bevolkingsleegloop. In eerste instantie zag men zijn idee om hier een hotel te beginnen als gekkenwerk, maar de gekozen formule bleek een groot succes en is door vele ondernemers op nationaal niveau overgenomen. Daarom worden Pacita en Sjoerd door vele professionals in het toerisme als een van de pioniers van het Toerisme Rural (plattelands toerisme) en cultureel toerisme in Noordwest Spanje gezien. 
Wij, Sjoerd Hers (geboren in Holland) en Pasita Martinez  startten de Hospedria in 1994. Na 7 jaar een appartementencomplex op Mallorca gerund te hebben kregen ze de kans om hun droom in het toerisme te verwezenlijken. Ze openden een eigen klein sfeervol plattelandshotel, genaamd 'Hospederia Guts Muths' op het Spaanse platteland in het Noordwesten van Spanje. Dit was op dat moment een achterstandsgebied zonder industrie en met een zeer hoge bevolkingsleegloop. 
In eerste instantie zag men zijn idee om hier een hotel te beginnen als gekkenwerk, maar de gekozen formule bleek een groot succes en is door vele ondernemers op nationaal niveau overgenomen. Daarom worden Pasita en Sjoerd door vele professionals in het toerisme als een van de pioniers van het Toerisme Rural (plattelands toerisme) en cultureel toerisme in Noordwest Spanje gezien. 

 

Follow us!

Book

For more information and reservation, contact us.

(987) 691 123

Ask for our possibilities for groups, weddings and events.

Online reservation